8 juli 2019

Voor één keer organiseert Geert Schreuder zijn befaamde Eswayconcert in het MOW en wel met een heel bijzondere editie: Hans Visser en Irena Filippova nemen het publiek mee naar de Gouden Eeuw, het tijdperk waarin de Nederlandse cultuur, wetenschap, handel, wereldmacht en politieke invloed op hun hoogtepunt waren. Ze vertellen het levensverhaal van Rembrandt, begeleid door eigen muziek en met schitterende projecties van Rembrandts schilderijen.

Het concert is op zondagmiddag 8 september en begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is 12,- voor mensen met een museumkaart en 15,- voor mensen zonder museumkaart. Je ziet dan de prachtige multimediale voorstelling Rembrandt & De Gouden Eeuw én bekijkt de tentoonstelling 'Geen gemaar I schilderijen van Geert Schreuder.'

Aanmelden voor dit speciale arrangement is nodig en doe je telefonisch (0597 531509) of via een mail.