21 juni t/m 30 juni 2019

Tijdens 'Westerwolde rijgt' vind je in het MOW een speciaal, gratis toegankelijk programma. Behalve dat je de lopende tentoonstellingen kunt bekijken, wandel je in het bos achter het museum een ‘doe-het-zelf-route.’

Schilder je eigen "Schreuderlucht", maak een minibeestje en plaats het in een buitengewone bosvitrine, Neem een ludieke ‘doe-het-selfie’, ‘zing-het-zelf’, ‘paint by numbers’, bouw mee aan een gezamenlijk buitenobject en laat je inspireren in de ‘doe-het-zelf-bibliotheek’. Heb je na al deze actie behoefte aan verstilling, neem dan tijd voor wat doe-het-zelfreflectie.
Ook de WWR-kraal van het MOW maak je dit jaar zelf met een speciaal ontworpen stempel van de Winschoter illustratrice Jackelien Alberts.

De wandelroute kun je op eigen gelegenheid lopen, dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur. Haal aan de balie de routebeschrijving op, dan mis je niks.

Het MOW is tijdens 'Westerwolde rijgt' alle dagen open. Entree en deelname aan het programma zijn die periode gratis. Aanmelden is niet nodig.